INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Egyre nehezebb közlekedni az országban

Infostart / InfoRádió
Az M3-mas autópályán két helyen is baleset történt, ezért torlódásra, lassabb haladásra kell számítani. Korábban az M1-es autópályán történt baleset. Közben elindultak a vendégmunkások Nyugat-Európába, emiatt torlódásra kell számítani a röszkei és a tompai határállomásnál a belépő oldalon.

Két baleset is történt hétfő délután az M3-mas autópálya Budapest felé vezető oldalán. A 47-es és az 52-es kilométerkőnél is több autó ütközött össze.

Előbbinél hat órára befejeződött a helyszínelés és helyreállt a forgalom, míg utóbbi esetében mintegy két kilométeres torlódásra kell számítani.

Hasonló volt a helyzet az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán is, mert korábban felborult egy mikrobusz a 69-es kilométer közelében. A műszaki mentés kora délután fejeződött be.

Lassú az előrejutás a 33-as főúton a tiszafüredi híd előtt is, mert az áradás miatt a hídon csak egy sávban haladhatnak a járművek. A forgalom váltakozó irányban halad.

A Határőrség szóvivője az InfoRádióban elmondta: a röszkei és tompai határ szerbiai szakaszán fél - 1 órát kell várakozni a belépésre. Kovács Iván szólt arról is, hogy később a hegyeshalmi határállomásnál várható jelentős forgalom.

A szóvivő hozzátette: jelenleg hat sávban engedik át a járműveket, de szükség esetén mind 14 kaput megnyitják.

A címlapról ajánljuk