eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely
DEVENTER, NETHERLANDS - APRIL 25: head coach Arne Slot of Feyenoord looks on after the Dutch Eredivisie match between Go Ahead Eagles and Feyenoord at De Adelaarshorst on April 25, 2024 in Deventer, Netherlands. (Photo by Marcel ter Bals/DeFodi Images via Getty Images)
Nyitókép: DeFodi Images

Megvan a Liverpool új edzője

Jürgen Klopp az idény végén távozik a klubtól.

A holland Arne Slot lesz a Liverpool edzője a nyártól - írja a 24.hu.

A 45 éves Slot jelenleg a Feyenoord edzője, de sajtójelentések szerint Liverpool kivásárolja a szerződéséből. Az angol klub első ajánlata 9 millió euróról szólt, azt még visszadobta a Feyenoord, de mostanra sikerült megállapodniuk a feleknek.

„A döntésem egyértelmű, a Liverpool következő edzője szeretnék lenni” – nyilatkozta Slot, aki a megállapodás előtt úgy fogalmazott, óriási lépés lenne a karrierjében, ha klubja elengedné a Liverpoolhoz.

Slot a Feyenoordot 2021 óta irányítja, 2022-ben Konferencia Liga-döntőbe jutott, egy évvel később megnyerte az Eredivisiét, a mostani szezonban pedig Holland Kupát nyert. Slot egyébként 2023 nyarán a Tottenhamnél is felmerült, de akkor azt mondta, ki akarja tölteni a 2026-ig érvényes szerződését.

A Liverpool jelenlegi edzője, Jürgen Klopp januárban jelentette be, hogy az idény végén távozik a klubtól, amellyel idén Ligakupát nyert.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×