eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely
Hatalmas botrányt okozott Hosszú Katinka férje

Hatalmas botrányt okozott Hosszú Katinka férje

Saját klubjának egyik edzőjével ugrott össze Shane Tusup a debreceni úszó országos bajnokságon. Hosszú Katinka edző-férje állítólag azt is ordította Darren Wardnak, hogy megöli. A két edzőt végül Verrasztó Dávid választotta szét a bemelegítő medencénél.

Shane Tusup saját klubja, az Iron Aquatics egyik edzőjével, Darren Warddal ordibált, sőt lökdösődtek is egymással. A Bors információi szerint az amerikai szakember annyira elragadtatta magát, hogy az kiabálta a kollégájának:

„Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek.”

A botrány a bemelegítésre használt medencénél robbant ki a debreceni uszodában, s éppen akkor, amikor egy váltóverseny startjára várt a közönség nagy csendben. Nem is lehetett elindítani a számot, amíg nem állt helyre a rend.

A konfliktus azért tört ki a két tréner között, mert az egyesület férfiváltója nem indult el a futamában. Ezt Hosszú Katinka férje nehezményezte és számon is kérte munkatársán. Kettejük összetűzése csak azért nem fajult tettlegességig, mert a világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok Verrasztó Dávid szétválasztotta őket.

– A klub belügye a konfliktust kiváltó ok, amelyet már sikerült is tisztázni – reagált a Blikk megkeresésére Tóth Fanni, az Iron Aquatics sajtóreferense.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×