eur:
392.12
usd:
366.41
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

"Arról szól Cseh László élete, hogy feláll a padlóról"

A kétszeres világbajnok Gyurta Dániel ma este fő számában, a 200 méteres mellúszásban favoritként indul a döntőben a londoni olimpián. A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karának úszás és vizes sportok tanszékvezetője szerint Gyurta Dániel idegei nagyon erősek, élvezi, ha komoly csatában vehet részt. Sós Csaba hozzátette: a japán Kitadzsima a gyengébb eredményei ellenére veszélyes lehet Gyurta Dánielre.

Gyurta kiválóan osztja be az erejét, és rendkívüli hajrája van - jellemezte a magyar úszót az InfoRádiónak a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportudományi karának úszás és vizes sportok tanszékvezetője, aki hozzátette: Gyurta az egyik legállóképesebb úszó a világon.

Sós Csaba szerint bár az előfutamokban úsztak jobb időt, Gyurtának vannak még tartalékai és esélye az aranyéremre. Veszélyes lehet a szám címvédője, a japán Kitadzsima, akivel - bár 29 évesen "már túl van a zeniten" -, bármikor számolni kell.

Cseh Lászlóról a szakértő azt mondta: nem szól másról az élete, mint hogy feláll a padlóról. Többször bebizonyította már, hogy a lelkiereje kimagasló. Ráadásul a 200 vegyes az utolsó egyéni száma az olimpián - ez az utolsó esélye arra, hogy kiteljesítse pályafutását - emelte ki Sós Csaba.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
×
×
×
×