eur:
392.16
usd:
366.54
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

A rajtra biztonságos lesz az FTC stadionja

Az elmúlt hetekben biztonsági szempontból ellenőrizték az Albert-stadiont, több hibát is találtak, de ezeket a tavaszi rajtig kijavítják - mondta az InfoRádiónak a Fradi Security ügyvezető igazgatója. Csiky Zoltán szólt arról is, hogy a szurkolói kártyát és a hozzá tartozó rendszert folyamatosan alakítják ki.

Életbe lépett az új sporttörvény, amely biztosítja, hogy a nagy nézőszámot vonzó labdarúgó NB I-es meccsek biztonságos lebonyolítása szabályozott, ellenőrzött keretek között történjen - mondta az InfoRádiónak a Fradi Security ügyvezető igazgatója.

Csiky Zoltán szólt arról is, hogy az elmúlt hetekben alaposan ellenőrizték az Albert Flórián-stadiont, átnézték a lelátók, a mosdók és büfék állapotát is. A vizsgálat során kiderült, hogy néhol hiányoznak rácsok és korlátok a szektorok elválasztására, a szektorokon belüli mozgás megakadályozására. Továbbá felvetődött, hogy a videokamerák nem feltétlenül jó helyen vannak és nem a megfelelő képet adják - fejtette ki.

Az ügyvezető igazgató azt ígérte, hogy elkezdték a hibák kijavítását, és a munkálatokkal a február 24-i Ligakupa-meccsig végeznek.

Az FTC-nél hamarosan szurkolói kártyát vezetnek be, ám Csiky Zoltán szerint önmagában ez még nem megoldás, része egy rendszernek, amit folyamatosan alakítanak ki. A klub szoros együttműködésre kötelezett a rendőrséggel a szurkolói kártyák adatkezelése kapcsán - tette hozzá.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×