eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

"Hazudik, aki szerint Henry már a Barca játékosa"

Továbbra sem tudni, hol folytatja a pályafutását Thierry Henry, a 21. századi angol klubfutball eddigi legeredményesebb csatára. A francia csillag ügynöke az egyik brit bulvárlapban cáfolta azt az értesülést, hogy már meg is állapodott a Barcelonával. Ugyanakkor azt nem állítja, hogy Henry marad az Arsenalban.

Thierry Henry ügynöke, Jerome Anderson a legnagyobb példányszámú brit bulvárlapban cáfolta a tekintélyes France Football értesülését, amely szerint ő és Ferran Soriano, a Barcelona pénzügyi igazgatója dél-franciaországi találkozójukon megállapodtak a játékos klubváltásáról.

"Kategorikusan kijelentem, soha senkivel nem találkoztam a Barcelona tisztségviselői közül. Az egész merő kitaláció. Hazudik, aki azt állítja, hogy Thierry Henry már a Barcelona játékosa" - mondta.

Ugyanakkor az Európa egyik legtekintélyesebb futballmagazinjának tartott France Football azt írta, Anderson és Soriano már a vétzelárban és a szerződés időtartamában is megállapodtak: Henry 37 millió fontért, hároméves szerződést köt a Barcelonával.

Az angol ügynök perrel fenyegetőzött, és a nyomaték kedvéért hozzátette: évek óta nem járt Dél-Franciarországban.

A Barcelona - bár még a döntő forduló hátra van a spanyol bajnokságból - nagyon aktív az átigazolási piacon. Rengeteg játékost figyel -, és nagytakarításra készül eddigi keretében.

A katalán klub ügyeiben mindig nagyon jól tájékozott, barcelonai Sport úgy tudja, hogy a vezetőség a hét elején úgy döntött, nyolc játékosát elengedi a nyáron: Santi Ezquerro, Eidur Gudjohnsen, Thiago Motta, Giovanni van Bronckhorst, Rafael Márquez, Sylvinho, Edmílson és Lilian Thuram szolgálataira nem tart igényt.

A klub ugyanakkor nem kívánja elengedni Ronaldinhót, Zambrottát, Messit és Eto'ót, noha mind a négy játékost óriási összegekért szerződtetnék olasz vagy angol klubok.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×