eur:
389.62
usd:
361.95
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Grosics: "nem vagyok a legjobban, ez az igazság"

Továbbra is a Szent János Kórházban ápolják Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás kapusát. Az olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes volt labdarúgó egy keddi baleset után bekövetkezett agyérgörcs miatt került kórházba, és valószínűleg a jövő héten is végig bent kell maradnia.

Most hogy van?

Köszönöm szépen, viszonyítás kérdése. Nem vagyok a legjobban, ez az igazság.

Miért került kórházba?

Kedden történt a baleset, megszédültem, elájultam, elestem, és bevágtam a fejemet valamelyik asztalba. A János Kórházban varrták össze a fejemen a sebet kedd délután, és a jövő héten is itt leszek.

Mi mondtak az orvosok?

Folynak a vizsgálatok, nem nagyon közölnek semmit, gondolom ők is a végeredményt várják. Mindenesetre érzem, hogy kórházban vagyok. Nem felejtettem el, hogy egy évvel ezelőtt hasonló problémáim voltak, azzal a különbséggel, hogy akkor a fejemet nem vertem össze.

Elég sok programja volt az utóbbi időben...

Kicsit túlhajtottam magam, ez kétségtelen. Magyarországon előadások sorozata, külföldi utazások. Most már tudom, hogy nem szabadott volna ilyen zsúfolt programot csinálni egy éven keresztül. A befejezés még tragikus is volt, Öcsi meghalt, ami idegileg is igénybe vett.

A hónap vége felé viszont már Düsseldorfban szeretne lenni.

Huszonnegyedikére kellene oda utazni Buzánszky Jenővel, de nem tudom, addigra az állapotom mennyire javul majd, hogy orvosi engedéllyel tudok-e utazni. Én szeretnék menni, de azt az orvosok döntik el, hogy az állapotom megengedi-e vagy sem. Remélem, hogy azért el tudok majd menni Düsseldorfba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×