eur:
389.03
usd:
362.28
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Már hatalmas a dugó a Balaton felé!

Az M7-es autópályán Letenye felé nagyon erős a forgalom - írja péntek délután az Útinform.

Az M7-es autópályán Letenye felé nagyon erős a forgalom, az M1-es elválási csomópont és Kápolnásnyék között a sávok telítettek, több km-es szakaszokon csak nagyon lassan lehet haladni.

A közelben található javasolt kerülőút Budapest és Székesfehérvár között a 7-es főút, de ott a lakott területeken lassú a forgalom.

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalomi határátkelőhelyen a kilépésre várakozó kocsisor hossza 500-600 méteresre csökkent, a várakozási idő 20 perc körüli, a belépés zavartalan.

Az M5-ös autópályán Röszke felé a 49-54 km között aszfaltoznak, csak a külső sáv járható, 5-6 km-es a torlódás. A pályán Budapest felé az M0-s csomópont előtt a nagyon erős forgalom miatt hét km-en torlódnak a járművek, mert a csomóponti ágak nem tudják levezetni a forgalmat.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×