eur:
390.19
usd:
365.23
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Kölcsönzött pajzsok, vízágyú 120 millióért

A Magyar Televíziót ért támadás után a rendőrség felülvizsgálta eszközeit. A minőségi védőruhán túl speciális járművekre és vízágyúkra is szükség van - mondta el az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádióban.

Mindezek igen költségesek, egy korszerű vízágyú például 120 millió forintba kerül - közölte Garamvölgyi László.

A szóvivő elmondta azt is, hogy eddig csaknem 2,5 milliárd forintos költsége keletkezett a rendőrségnek a zavargások és a demonstrációk miatt.

A kiadások jelentős részét a vidéki munkatársak fővárosba szállítása, étkeztetése, elszállásolása és túlóráik kifizetése tette ki.

Emellett az eszközökben is jelentős kár keletkezett, hiszen a zavargások során rendőrségi autókat gyújtottak fel, megsemmisült egy vízágyú és számos pajzs is tönkrement.

Szeptember 18-a után a magyar rendőrség az osztrák rendfenntartóktól kölcsönzött 300 pajzsot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×