eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ingyenes tanácsadó céget indít a portfolio.hu

Független hitel- és biztosítási tanácsadó cég indult Portfolio Money Zrt. néven, amely a betérő ügyfelek számára ingyenes - mondta el az InfoRádiónak Pálinszki Iván vezérigazgató.

Hitel- és biztosítási tanácsadó társaság indított a portfolio.hu és a hozzá tartozó vállalkozáscsoport Portfolio Money Zrt. néven - mondta a vállalkozás vezérigazgatója.

Pálinszki Iván kifejtette: a jelzálog típusú hitelek, valamint a vagyon- vagy életbiztosítások piacát célozták meg.

A Portfolio Money független pénzügyi tanácsadóként kíván tevékenykedni a magyar piacon, partnerei között eddig 8 hitelintézet és pénzügyi vállalkozás, illetve 11 biztosító társaság szerepel - tette hozzá.

A vezérigazgató hangsúlyozta, hogy a Portfolio Money pénzügyi tanácsadási szolgáltatása ingyenes az ügyfeleknek, akiknek csak a hitel-, vagy biztosítási szerződés aláírására kell bemenni az adott pénzintézethez.

A céget a bankok és a biztosítók fizetik, nem az ügyfelek - közölte Pálinszki Iván.

Hanganyag: Albert Dénes

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 11:39
×
×
×
×