eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Megkezdte működését az OTP banka Srbija

Megkezdte működését az OTP Bank szerbiai leányvállalatainak összeolvadásával létrejött OTP banka Srbija - jelentették be Újvidéken.

Az új hitelintézet 285 ezer ügyfélnek, természetes és jogi személynek nyújt szolgáltatást 106 bankfiókban. A bank 3 százalékos részesedéssel rendelkezik a 35 szereplős szerbiai pénzintézeti piacon.

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója azt mondta: céljuk az, hogy az OTP banka Srbija a szerb piac meghatározó szereplőjévé váljon és 2010-ig piaci részesedését 5 százalékra növelje.

Szász Károly, az újvidéki bank vezérigazgatója a növekedés szempontjából kiemelten fontosnak tartja, hogy új termékekkel, minősített szolgáltatásokkal, a betétek mindenkori biztonságának szavatolásával és folyósítási garanciákkal szolgáljanak a bank ügyfeleinek.

Az OTP Bank Bulgáriában, Horvátországban, Montenegróban, Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Ukrajnában lévő külföldi leányvállalatain keresztül Közép-Kelet-Európa egyik meghatározó bankpiaci szereplője.

Az OTP Bankcsoport jelenleg több mint 11 millió ügyfelet szolgál ki kilenc országban mintegy 1300 bankfiókon és az elektronikus csatornákon keresztül.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×