eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Februárban ismét Torkos Csütörtök

Jövőre is lesz Torkos Csütörtök, az éttermek január 21-ig jelentkezhetnek a február 7-ei akcióra - mondta a Magyar Turizmus Zrt. csoportvezetője az InfoRádióban.

Sztojanovits Kristóf közölte: február 7-én lesz ismét Torkos Csütörtök, amikor az akcióban résztvevő éttermekben féláron fogyaszthatnak a vendégek.

Jelenleg folyamatban van az éttermek regisztrációja, amely január 21-ig tart, ekkortól lehet a vendéglátóhelyeket keresni a www.mennyjunkenni.hu honlapon.

A Magyar Turizmus Zrt. csoportvezetője hozzátette: ez lesz a harmadik Torkos Csütörtök, az első kettő nagyon népszerű volt, aznap a résztvevő éttermek többségében már se ebéd, se vacsoraidőben nem lehetett helyet kapni.

Sztojanovits Kristóf azt tanácsolja, hogy aki ezekben az éttermekben enni akar február 7-én, foglaljon magának helyen, mert az utcáról betérő vendégeket nem biztos, hogy fogadni tudják.

Az első évben ötszáz, a másodikban hétszáz étterem kapcsolódott be az akcióba, így elképzelhető, hogy jövőre elérjük az ezres álomhatárt - vélekedett a szakember.

Hanganyag: Litauszky Balázs

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×