eur:
388.96
usd:
361.91
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Rosszul lett a buszsofőr - ámokfutás Budapesten - képgaléria

Rosszul lett egy BKV-busz sofőrje a fővárosban hétfő reggel. A jármű összeütközött egy másik BKV-busszal, egy kisteherautóval és két autóval, valamint szinte teljesen lebontott egy buszmegállót. Az anyagi kár több tízmillió forint.

A 7-es busz a Tétényi út felől érkezett hétfő kora reggel a Kondorosi út irányába, ám attól mintegy 30 méterre áttért a szembejövő sávba, ahol nekiment egy másik autóbusznak - mondta el a BKV szóvivője az InfoRádióban.

Kiricsi Karola szerint a sofőr valószínűleg rosszul lett, mert a másik jármű vezetője azt mondta: kollégája a volánra borult.

A busz közel 140 métert ment még az ütközés után. Közben hátulról nekiment egy személyautónak, majd a Kiskőrös utcában belehajtott a buszmegállóba, amelyet szinte teljesen lerombolt.

A busz ezt követően továbbment egy kerítés mellett, közben az útra lökve egy, a járdán parkoló kisteherautót. Ezután nekiment egy, a közelben álló autónak, végül nekicsapódott a ház kerítésének.

Az InfoRádió úgy tudja, az anyagi kár jelentős, összege több tízmillió forint is lehet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×