eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Az új kuratóriumi elnök, a fodrász és a Petőfi Rádió

A Magyar Rádió kuratóriumának új elnöke a digitális átállást tekinti az egyik legizgalmasabb feladatának. A több mint három évtizeden át meghatározó rádiós és televíziós újságíróként dolgozó Rangos Katalin szerint nem a függetlenségének feladását jelenti, hogy most az MSZP jelöltjeként került a kuratórium elnöki székébe.

Hiányozni fog az újságírás, harminc évig voltam a pályán, de nem tudom, megbánom-e majd, hogy otthagytam - mondta az InfoRádiónak a Magyar Rádió kuratóriumának elnöke.

Rangos Katalin hozzátette: bár a Magyar Szocialista Párt jelölte a posztra, ez nem jelenti azt, hogy tagja is a politikai tömörülésnek.

"Megpróbálok független újságíróként, vagy független médiaemberként tekinteni a továbbiakban is magamra" - közölte a Magyar Rádió kuratóriumának elnöke.

Izgalmasnak tartja a média digitalizált jövőjét Rangos Katalin, aki elmondta: szívesen foglalkozik majd ezzel utolsó aktív éveiben.

A sokat támadott MR2 Petőfiről szólva a kuratóriumi elnök csak annyit mondott: ma már ez szól a fodrászatban, ahová jár, és nem azt a kereskedelmi rádiót hallgatják az ott dolgozók, amelyet az előző négy évben.

Hanganyag: Molnár Anikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×