eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A Rolling Stones-koncert bonyodalmai

Kevés volt a víz és nehezen lehetett kijutni a küzdőtérről - ezek voltak a leggyakoribb panaszok a Rolling Stones magyarországi koncertje után. Hegedűs László, a koncertet szervező cég ügyvezetője szerint mindent megtettek, hogy a rajongók jól érezzék magukat.

A koncert helyszínén, a Puskás Ferenc Stadionban 160 vízcsap működött, és a szervezők szétosztották a katasztrófavédelemtől kapott 15 ezer liter csomagolt vizet - mondta az InfoRádiónak a Rolling Stones magyarországi koncertjét szervező cég ügyvezetője.

Hegedűs László közölte: a rendelkezésre álló eszközök nem tették lehetővé, hogy az egész nézőteret, mind a 45 ezer kilátogatót vízsugárral hűsítsék, de mindent megtettek azért, hogy a rajongók jól érezzék magukat.

Többen arról panaszkodtak, hogy nehéz volt kijutni a stadionból, mivel a nézőket csupán két szűk kijáraton engedték át a szervezők, és végül még egy forgókapun is át kellett küzdeniük magukat a nézőknek.

A koncertszervező cég ügyvezetője közölte: vészhelyzetben elbontották volna a be- és kiléptető kapukat.

Hegedűs László szerint éppen ennyi hely áll rendelkezésre az emberek kiléptetésére, az pedig természetes, hogy sorba kell állni a kijutáshoz.

Az ügyvezető közölte: több próbát is végeztek, amelyek során kiderült, hogy tíz perc alatt ki lehet üríteni a stadiont, ha 22 ezer néző van odabent.

Hanganyag: Sigmond Árpád

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×