eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Óránként csaknem 50 ezerért ad tanácsot Batiz cége a MeH-nek

A piacinál valamivel alacsonyabb árért tart kommunikációs tréninget a Miniszterelnöki kabinetiroda vezetőinek a volt kormányszóvivő, Batiz András cége. A jelenlegi kormányszóvivő elmondta: azért nem írtak ki közbeszerzést, mert a keretszerződés nem éri el azt az összeghatárt, amely után pályáztatni kell.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőinek tart majd tréninget a volt kormányszóvivő cége, a Batiz Consulting Kft. - mondta az InfoRádiónak Daróczi Dávid kormányszóvivő.

A Miniszterelnöki Hivatal az év végéig legfeljebb 160 órányi szolgáltatást vásárol a tanácsadó cégtől, a vállalkozásnak kifizetett összeg nagysága pedig a résztvevők, és az órák számától függ majd - tette hozzá Daróczi Dávid.

A piaci árnál valamivel alacsonyabbnak tekinthető az a 49.900 forintos óránkénti nettó ár, amennyiért Batiz András cége a szolgáltatást nyújtja - közölte a kormányszóvivő.

Daróczi Dávid hozzátette: ha a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetői mind a 160 órát igénybe veszik, a szerződés még akkor is a közbeszerzési értékhatár alatt marad.

Egy bizonyos értékhatár alatt nem is érdemes bonyolult és viszonylag költséges közbeszerzési pályázatot kiírni, emellett a döntésnél az is szerepet játszott, hogy a szakmai programot kidolgozó Batiz András szakértelmét és tudását ismeri a Miniszterelnöki Hivatal - fűzte hozzá a kormányszóvivő.

Hanganyag: Póth Attila

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×