eur:
388.87
usd:
360.46
bux:
68076.06
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Mindenkit ellenőriznek kedden az M7-esen

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség kedden délután az M7-es autópályán a táskai pihenőhelynél. A Somogy megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője az InfoRádiónak elmondta: nemcsak a gyorshajtók kiszűrése a cél, hanem a biztonsági öv és a gyerekülés használatát is ellenőrzik.

Június 26-án, kedden délután egy és öt óra között az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán a táskai pihenőhelynél teljes kitereléses rendőri ellenőrzést tartanak - közölte az InfoRádióval a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője.

Kulcsár Tibor alezredes kifejtette, hogy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, a nagykanizsai határőrség, a Nemzeti Közlekedési Hatóság, az Állami Autópálya Kezelő Zrt., és balatonlellei polgárőrök közösen szervezett akciójának elsődleges célja a sebességellenőrzés.

Az M7-es mindkét pályáján közlekedő valamennyi autós sebességét mérik, és a sebességhatárt túllépők rendőri intézkedésekre számíthatnak - tette hozzá.

Az áthaladó járműveket általános forgalom ellenőrzés során vizsgálják - közölte az osztályvezető.

Kulcsár Tibor kiemelte: a gyorshajtók mellett az ittas vezetőket, a biztonsági öv és biztonsági gyermekülés használatát is ellenőrzik a rendőrök.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×