eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Születésnapi Omega-koncert a Magyar Nagydíj előtt

Különleges program várja a Forma-1-es szurkolókat augusztus 4-én este, alig egy nappal a Magyar Nagydíj előtt: az idén 45 éves Omega együttes ad koncertet a Hungaroring felújított nagyparkolójában.

Az együttes énekese az InfoRádióban elmondta: két hete dőlt el, hogy az időmérő edzés és a versenynap közötti estén, azaz szombat este lesz a koncert.

"Ez nekünk kényelmes dolog, nem kell sokat utaznunk, hanem ide utaznak nagyon sokan. Nem tudjuk ugyan, hogy az autóversenyt szeretők mennyire kedvelik a rockzenét, de azért nincs egymástól távol a két műfaj" - fogalmazott Kóbor János.

Az énekes kitért arra is, hogy bár az Omega 45. születésnapja kapcsán gondolkoztak egy koncerten a Puskás Ferenc Stadionban, de végül nem érezték "elég kereknek" a 45 évet.

"Két és fél éve volt a legutóbbi Népstadion, és háromévenként megtölteni ezt a stadiont utoljára Puskás Öcsinek sikerült" - tette hozzá.

Kóbor János szerint ez az ötlet viszont belefért a születésnapba, és örülnek, hogy ez a koncert lesz az ünneplés egyik fő eseménye.

A művész elmondta azt is, hogy nagy Forma-1-rajongó, számára Michael Schumacher a legnagyobb, de most Lewis Hamilton személyében olyan hatalmas tehetség jelent meg, akiért érdemes szurkolni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×