eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Liars Out! - Váltsuk le a hazugokat!

Tüntetést tart londoni magyarok egy csoportja a magyar nagykövetség épülete előtt, követelve a Gyurcsány-kormány lemondását.

A Londonban több ezer főre rúgó, főként a fiatal korosztályhoz tartozó magyar vendégmunkás közösség egy népes csoportja interneten tartja egymással a kapcsolatot.
/>
/>Így értesítették egymást, valamint az idős ötvenhatos emigránsokat is a délután öttől este hétig tartó tüntetésről, amelyen a Gyurcsány-kormány lemondását követelik.
/>
/>A rendőrségtől engedélyt kértek a békés, de várhatólag hangos tüntetés megtartásához.
/>
/>A londoni magyar nagykövetség a diplomata negyedben van, egy viszonylag kis forgalmú utcában, szemben az olasz nagykövetséggel, tehát a forgalomban nem okoz fennakadást a csoportosulás - mondta el az InfoRádió londoni tudósítója.
/>
/>Az egyik tüntetésre készülő londoni magyar azt mondta az InfoRádió tudósítójának, hogy természetesen a hazai rokonait, ismerőseit sújtó gazdasági intézkedések miatt is haragos, de nemcsak ezért megy el a nagykövetség elé, hanem elsősorban a hazugság útján megválasztásra került Gyurcsány-kormány lemondását fogja követelni.
/>
/>Már készített is egy feliratot, amelyen ez áll: LIARS OUT! azaz: "váltsuk le a hazugokat".
/>
/>Mára kivételesen nem jósolnak Londonban esőt, tehát a szervezők népes tüntetést várnak, sokan még London környékéről is beutaznak, hogy részt vehessenek a tiltakozó megmozduláson.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×