eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

A drága sílécek sem bírják sokáig

Rosszul szerepeltek a sílécek a Kosár magazin tesztjén. A legjobb lécekre is elmondható, hogy csökkent az élettartamuk - közölte Pavlovics Ágota főszerkesztő.

A Kosár magazin 19 pár márkás, magasabb árkategóriába tartozó sílécet tesztelt, ezek kilenc közül az univerzális, tíz pedig a szlalomlécek közé tartozott - mondta az InfoRádiónak Pavlovics Ágota.

A magazin főszerkesztője kifejtette: vizsgálták, hogy mennyire könnyen irányíthatók a lécek, mennyire lehet elkerülni a kicsúszásokat, és hogy mekkora energiaráfordítást igényel a használatuk.

A tesztelők egyértelműen a szlalomléceket részesítették előnyben, mivel ezeknek jobb az élfogása, így jobban irányíthatók, míg az univerzális sílécek nem igazán népszerűek - emelte ki Pavlovics Ágota.

A Kosár magazin főszerkesztője elmondta, hogy a lécek élettartama kevesebb, mint korábban volt. Ez a drága, akár 125 ezer forintba kerülő lécekre is igaz - tette hozzá.

Mindegyik modellnek ellenálló a felszíne, alig mutatták a nyomát a többnapos tesztelésnek, negatívum viszont, hogy egyetlen léc sincs, amely kötéssel együtt kevesebbet nyomna öt kilónál - tette hozzá.

Hanganyag: Rezsek Gyõzõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×