eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Hétvégén itt a fagy!

Délután hidegfront éri el az országot, emiatt a hétvégén szeles, esős idő várható. Hétfőn lesz a leghidegebb, akkor hajnalban akár mínusz 3 fokot is mutathatnak a hőmérők. Szerdán ugyan ismét melegszik a levegő, de csütörtökön újabb hidegfront érkezik Magyarország fölé. Továbbra is marad tehát a változékony őszi időjárás.

Gyors mozgású hidegfront éri el Magyarországot a következő órákban, és éjszaka már el is hagyja hazánkat, vonulását néhol kisebb eső, megerősödő szél kíséri - mondta az InfoRádiónak az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Török László hozzátette: szombaton még nem lesz lényeges változás az időjárásban, mivel az igazán hideg levegő éjjel tódul be az ország területére, így vasárnap hajnalban már fagypont körüli lehet a hőmérséklet.

A leghidegebb napnak a hétfő ígérkezik, akkor hajnalban mínusz 3 és plusz 3 Celsius-fok között alakul majd a hőmérséklet, délután 10-12 fokra lehet számítani - közölte a meteorológus.

Keddtől melegedni kezd az idő, sok lesz a napsütés, a hét második felétől azonban újabb hidegfront ér el bennünket, akkortól ismét csapadékosabb, de nem ennyire hűvös idő várható - mondta Török László.

Az előrejelzések szerint a következő hetekben folytatódik a változékony idő - fűzte hozzá az OMSZ munkatáras.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×