eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Tizenhat napja éhségsztrájkol a budaörsi Tesco-rablás vádlottja

Tizenhat napja éhségsztrájkol az a férfi, akit a két évvel ezelőtt történt budaörsi Tesco pénzszállítójának kirablásával gyanúsítanak. Bayi Éva, a férfi védője elmondta: ügyfele azt kifogásolja, hogy még mindig nem közölték vele, mivel vádolják pontosan.

Ügyfelem tizenhat napja éhségsztrájkol, amiért két éve nem közlik vele, mivel is vádolják, hogy mit követett el a nyomozóhatóság szerint - mondta az InfoRádiónak az ügyvéd.

Bayi Éva hozzátette: az ügyfele által előterjesztett bizonyítási indítványoknak csak részben adtak helyt, egy alkalommal pedig - amikor a nyomozás már másfél éve folyt - olyan határozatot kapott, amely szerint a bizonyítási indítvány "idő előtti".

Az ügyvédnő közölte: a rablás vádlottja ereje végén jár, ha tovább folytatja akcióját, valószínű, hogy mesterségesen kell majd táplálni.

A férfi azt mondja, hogy a bűncselekmény elkövetésében nem vett részt, de van érintettsége az ügyben: a rablás során használt autót nála tárolták. A vádlott azt állítja, nem tudta, hogy mire akarták felhasználni a gépkocsit.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×