eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Navracsics: semmi sem fenyegeti a Fidesz egységét

Az Országgyűlés gazdasági bizottságának szakértői részt vesznek a kormányfő által kezdeményzett Magyarország Holnap című vitasorozaton - mondta Navracsics Tibor az InfoRádió Aréna című műsorában. A Fidesz párt frakcióvezetője hozzátette: a nyugdíjról és a versenyképességről szervezett vitán fejtik ki álláspontjukat a kerekasztal résztvevői.

Az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának szakértői részt vesznek a Gyurcsány Ferenc kormányfő által kezdeményezett Magyarország Holnap című vitasorozaton - mondta Navracsics Tibor.

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője közölte: a három témából kettőben, a nyugdíjról és a versenyképességről szervezett vitán fejtik ki álláspontjukat a kerekasztal résztvevői. Hozzátette: az ellenzéki párt által január elején indított Jövőnk című vitasorozat is folyik tovább.

Jókedvűen és alaposan készül a Fidesz a májusi kongresszusra - mondta a frakcióvezető.

Navracsics Tibor kifejtette, az ellenzéki pártnál ellentétes logika alapján zajlik a kongresszus felé vezető út, mint az MSZP-nél volt, ugyanis elsőként az elnök és az elnökségi tagok megválasztása történik, és ezt követően megy le helyi szintre. A jelölési időszak áprilisban kezdődik - tette hozzá.

Orbán Viktor országjárásba kezd, hogy letegyen egy rövid dokumentumot a kongresszus számára, és megmutassa, hogy milyen politikát folytatna elnökként - emelte ki a frakcióvezető.

Navracsics Tibor szerint a párt egységét sohasem fenyegette semmi, bár vannak viták.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×