eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Újabb útlezárások lesznek a metróépítés miatt

További forgalomkorlátozások várhatók Ferencvárosban a négyes metró építése miatt - közölte a kerület polgármestere. Gegesy Ferenc hozzátette: aki Dél-Budáról szeretne eljutni a belvárosba, használja a Lágymányosi és a Petőfi-hidat, aki Észak-Budáról, az a Margit-, vagy az Erzsébet-hídon átvezető útvonalakat.

Gegesy Ferenc, a IX. kerület polgármestere azt tanácsolja az autósoknak, hogy Észak-Budáról a Margit- vagy Erzsébet-hídon, Dél-Budáról pedig a Lágymányosi vagy a Petőfi-hídon közlekedjenek, ha a pesti belvárosba akarnak eljutni.

A polgármester kifejtette: a Szabadság-híd még néhány hónapig használható, de Budáról Pestre érve a Vámház körútról csak jobbra lehet letérni, a kis utcákban pedig nehézkes a közlekedés.

Gegesy Ferenc elmondta: újabb forgalom-korlátozásokat vezetnek majd be. Két hónap múlva a Kálvin téren teljesen megszűnik a közlekedés a 4-es metró építése miatt - tette hozzá.

Nehezíti a helyzetet, hogy a metró szellőzőberendezésének betömítéséhez szükséges munkálatokhoz a Ráday utcában teherautók szállítják a földet - emelte ki Gegesy Ferenc.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×