eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Pszichiátere szerint Malina Hedvig igazat mond

Malina Hedvig igazat mond - állítja a Nyitrán megvert szlovákiai magyar diáklány pszichiátere.

Jozef Hasto pszichiáternek nincsenek kételyei afelől, hogy a Nyitrán tanuló csallóközi diáklány igazat mond, mikor azt állítja, hogy tavaly augusztus 25-én két ismeretlen bőrfejű fiatalember azért verte meg, mert mobiltelefonján magyarul beszélt.

A Tyzden című hetilapban közölt terjedelmes interjúban a pszichiáter elmondta: harmincórás intenzív beszélgetés és lelki terápia után biztosra veszi, hogy a lány igazat mond.

A hetilap egy korábbi írásában megkérdőjelezte a rendőrség állítását, miszerint az eset nem történt meg, és a lány csupán kitalálta az egészet.

A cikkíró számos hiányosságra mutatott rá a rendőrség eljárásában, azt állítva, hogy több komoly mulasztás is történt a nyomozás során.

Az esettel kapcsolatban a legnagyobb példányszámú szlovákiai napilap, a Novy Cas számos kérdést fogalmazott meg, amelyek megválaszolásával érthetőbbé válna az ügy.

Az egyik legfontosabb kérdés annak tisztázása, hogy kik verték meg a lányt, hisz az ütés nyomai nyilvánvalóak voltak, erről tanúskodnak az első orvosi jelentések is.

A lap arra is magyarázatot vár a rendőrségtől, hogy miért csupán februárban hallgatták ki először a diáklány évfolyamtársait, akik annak idején röviddel az incidens után látták a megvert Malina Hedviget.

Az újság szerint közzé kellene tenni a rendőrségi kihallgatásról készített videofelvételeket, erre azonban a rendőrség egyelőre nem hajlandó.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×