eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Egymilliót is fizetnek négyzetméterenként a külföldiek

Élénk a kereslet a magyarországi ingatlanok iránt a külföldiek körében, de ez nem olyan intenzitású, mint korábban - mondta el az InfoRádiónak Beák Attila ingatlanszakértő. Hozzátette: a spanyol vásárlók vannak a legtöbben, de akad szép számmal ír, angol és olasz vevő is.

Továbbra is kelendőek a külföldiek körében a magyarországi ingatlanok, különösen a Budapest belvárosában lévők, de a kereslet nem olyan intenzitású, mint korábban - mondta az InfoRádiónak a szakértő.

Kifejtette, hogy a legtöbben a spanyol vásárlók vannak, de mellettük jelentős számban akadnak angol, ír, izraeli, osztrák, német és olasz érdeklődők is.

A szakértő közölte, hogy a leginkább az irodának alkalmas lakások, illetve a valamilyen szempontból különleges ingatlanok iránt nagy a kereslet.

Beák Attila hozzátette: a külföldiek hajlandóak egymillió forintos árat is fizetni egy négyzetméterért.

Új tendencia, hogy az Alföldön több holland is megjelent, akik mezőgazdasági ingatlanokat és családi házakat vásároltak - emelte ki a Beák Attila.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×