eur:
389.31
usd:
362.02
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Budapest kitombolta magát

Újraindult a tömegközlekedés azt követően, hogy szerda este a Magyarország-Portugália Európa-bajnoki mérkőzés után ezrek ünnepeltek Budapest belvárosában, ezért a forgalmat több főközlekedési úton is leállították.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán közölte: a 47-es, 48-as és a 49-es villamospótló autóbuszok valamint a 9-es autóbusz újra az eredeti útvonalukon közlekednek. Ugyancsak eredeti útvonalán közlekednek az 5-ös, a 7-es, a 8E, 16-os, 105-ös, a 110-es, a 112-es, a 133E és a 178-as autóbuszok és a 72-es trolibusz.

Este 8 óra után a szurkolók miatt lezárták a Margit hidat, a tömeg a Nagykörúton vonult a belváros felé. A Erzsébet térről is tömeg indult el az Astoria és a Nyugati pályaudvar felé, a Károly körutat is elfoglalták a szurkolók.

A magyar labdarúgó-válogatott 3-3-as döntetlent ért el szerdán Lyonban Portugália ellen, így öt pontjával csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe a franciaországi Európa-bajnokságon.

Címlapról ajánljuk
PSG–Borussia Dortmund 0-0

BL élőben
PSG–Borussia Dortmund 0-0

A Paris Saint-Germain egygólos hátrányból kezdve próbálja meg kiejteni a Borussia Dortmundot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. Pályaválasztóként 2015 októbere óta a PSG csak a Bayern München ellen maradt a BL-ben szerzett gól nélkül.

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×