Nyitókép: Sam Wasson/Getty Images

Újabb súlyos baleset Alec Baldwin filmjének forgatásán

Infostart
2021. november 9. 18:15
A stáb újabb tagja került kórházba a Rust forgatásán.

A Rust egyik világosítóját, Jason Millert vérmérgezéssel szállították kórházba, miután a felvételek során megcsípte a karját egy barna remetepók. Az orvosok jelenleg azért küzdenek, hogy a teljes kar amputációja nélkül segíthessenek a férfin – írja a hirado.hu.

Jason a csípést követő napokban súlyos tüneteket tapasztalt, köztük a karja elhalását és vérmérgezést. Azonnal kórházba szállították, ahol többször megműtötték. Az orvosok mindent megtesznek, hogy megállítsák a fertőzést és próbálják megmenteni a karját az amputációtól – írta Miller családja közleményben.

A GoFundMe oldalon több mint 8400 dollár gyűlt eddig össze, ami bőven meghaladta az adománygyűjtés eredeti 5000 dolláros célját.

A Rust című film forgatásán halálos baleset történt október 22-én csütörtökön. Alec Baldwin egy kellékfegyverrel lőtt, és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani, akit azóta már kiengedtek. A színész nem tudta, hogy a fegyverben éles lőszer volt.