eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Iszonyatos gyilkosságok: két anya mészárolhatta le saját gyermekeit - videó

Két brutális gyilkosságsorozat rázta meg Németországot. Az egyik esetben öt, a másikban három gyermeket gyilkoltak meg. A rendőrség mindkét esetben a gyerekek anyját gyanúsítja a bűncselekmény elkövetésével.

A Kieltől keletre fekvő Darry falucskában csütörtökön szünetel a tanítás, mert az iskolásokkal lelkipásztorok és pszichológusok foglalkoznak, hogy feloldják az ötszörös gyermekgyilkosság híre által a diákok körében kiváltott általános megrázkódtatást.

A rendőrség közlése szerint Darry egy családi házában feltehetően szörnyű dráma zajlott le: egy 31 éves nő megölte mind az öt fiát. A 3 és 9 év közti gyerekek anyját letartóztatták és jelenleg elmegyógyintézetben ápolják.

A rendőrség közölte, hogy az anya tájékoztatása alapján kezdték meg a nyomozást, amelynek során kiderült, hogy mind az öt kisfiút előbb elkábították, majd megfojtották.

A hatóságok feltételezik, hogy az asszony elmebajos és kényszerképzet hatására követte el borzalmas tettét.

Az ügyről készített német nyelvű videót ide kattintva megtekintheti!

Félrelépését akarta titkolni a gyilkosságokkal

Hasonló bűncselekményről érkezett hír a szászországi Plauenből is. Ott egy 28 éves nőt gyanusítanak három csecsemöjének meggyilkolásával.

A rendőrség közlése szerint az anya alighanem újszülötteinek megölésével akarta eltüntetni félrelépése bizonyítékait. Az időközben őrizetbe vett asszony azt állítja, hogy mindhárom csecsemője holtan született.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×