eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Drága mulatság lehet egy helikopteres mentés

Drága mulatság is lehet, ha valaki utasbiztosítás nélkül vág neki egy síútnak. Előfordulhat ugyanis, hogy másokban teszünk kárt, vagy olyan sérülést szerzünk, amellyel csak egy helikopter szállíthat el minket a helyszínről.

A CLB Független Alkusz Szövetség ügyviteli igazgatója az InfoRádióban azt mondta: drága mulatság is lehet, ha utasbiztosítás nélkül megyünk síútra, nemcsak azért mert megsérülhetünk, hanem, mert felelősséget kell vállalni akkor is, ha más sérül meg a mi hibánk miatt.

Bravik Attila hozzátette: a hazai egészségbiztosításunk, amellyel bizonyos szolgáltatásokat az Európai Unión belül bárhol igénybe vehetünk, külföldön csak sürgősségi ellátásra jogosít, és arra is csak bizonyos helyeken.

Éppen ezért szerinte mindenkinek érdemes biztosítást kötnie, aki külföldre utazik, aki pedig síelni megy, arra ez különösen igaz.

Igen nagy költséget jelenthet számunkra például az, ha a sípályáról csak egy helikopterrel tudnak lehozni, de az is drága mulatság lenne biztosítás nélkül, ha valakit sportolás közben elütünk, és a gyógyítását nekünk kell állnunk.

Kiegészítő biztosítással emellett a több százezer forintos felszerelésünket is biztosíthatjuk - tette hozzá Bravik Attila. Utasbiztosítás ráadásul már az interneten is köthető.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 06:56
×
×
×
×