eur:
389.59
usd:
362.02
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Holtan találták meg az eltűnt máriapócsi kisfiút

Holtan találták meg saját lakásuk szennyvízaknájában a Máriapócson kedden eltűnt ötéves kisfiút - közölte a rendőrség. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője az InfoRádióban elmondta: jelenleg is tart a helyszíni szemle. A kisfiú holttestét már kiemelték, ám sem a halál okát, sem annak idejét nem tudták megállapítani.

Holtan találták meg azt az ötéves máriapócsi kisfiút, aki kedden tűnt el saját otthonából. A gyermekre a családi ház kertben lévő árnyékszék emésztőjében találtak rá - mondta el az InfoRádióban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Fülöp Gergely hozzátette: bár a holttestet már kiemelték, sem a halál okát, sem annak idejét nem tudták még megállapítani.

A szóvivő közölte: a helyszíni szemle során semmilyen bűncselekményre utaló nyom nem merült fel, a gyermek halálának pontos okát orvosszakértői boncolás állapítja majd meg.

Arra a kérdésre, hogy eddig miért nem keresték a kertben a gyereket, Fülöp Gergely azt válaszolta: az elsődleges kutatások azokra a lehetséges helyszínekre koncentráltak, ahol esély nyílt arra, hogy a kisfiú élve előkerülhet.

A szóvivő szerint a kedden eltűnt kisfiút kihűlés fenyegette, ezért azokat a helyszíneket, ahol nagy valószínűséggel már csak a holttestét találhatták meg, csak most kerültek sorra.

Fölüp Gergely csütörtökön a távirati irodával azt közölte, hogy a kisfiú utáni "átfogó kutatást" szerdán késő este felfüggesztették, így csütörtök reggeltől már csak "szűkebb, a rendelkezésre álló információk rendőrségi feldolgozása alapján meghatározott területeken" folytatták a keresést.

A gyermek kedden délután tűnt el otthonról, egy családi házból, s előbb a szülei keresték, majd a helyi lakosokkal együtt a rendőrség, a határőrség, a polgárőrség és a speciális mentők is bekapcsolódtak a kisfiú felkutatásába.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 6. 08:10
2024. május 6. 07:57
×
×
×
×