Nyitókép: MTI/EPA/Rodrigo Jimenez

Liverpool-középpályás: álom Szoboszlaiékkal játszani

Infostart / MTI
2023. július 12. 15:44
Trent Alexander-Arnold, a Liverpool FC Bajnokok Ligája-győztes futballistája izgatottan várja a közös játékot a klub két nyári igazolásával, Szoboszlai Dominikkal és az argentin Alexis Mac Allisterrel.

A 24 éves angol válogatott labdarúgó - a magyar nemzeti együttes csapatkapitányához hasonlóan - kedden kezdte el a felkészülést a következő szezonra.

"Mindketten top játékosok" - mondta a Sky Sportsnak Alexander-Arnold. - "Izgalmas az egyesületnek és a csapatnak is, hogy itt vannak. Mindig izgalmas, amikor új játékosokat igazolunk, hogy hogyan illeszkednek be és milyenek. Biztos vagyok benne, hogy tudják, mert ez szerintem kívülről is látszik, hogy befogadó közösség vagyunk."

A középpályán és a hátvédsorban is bevethető futballista szerint náluk jó az öltözői hangulat, annyit várnak el, hogy mindenki végezze el a munkáját, illeszkedjen a tervekhez, dolgozzon keményen és áldozza magát a csapatnak.

"Biztos vagyok benne, hogy mindkét érkező srác így áll hozzá a dolgokhoz. Mindketten kivételes technikájú labdarúgók, akik jól bánnak a labdával és jól is játsszák meg.

Egy olyan játékosnak, amilyen én vagyok, aki szeret passzolni, álom, ha ilyen társak játszanak előttem"

- fogalmazott Trent Alexander-Arnold.

A felkészülés során a Liverpool négy mérkőzést játszik Németországban és Szingapúrban, majd a SV Darmstadt 98 ellen hangol a szezonrajtra. A Premier League nyitófordulójában, augusztus 13-án a Chelsea vendége lesz a csapat.