Nyitókép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Bevonták a jogosítványát, mégis vezetett a Dózsa György úti gázolás vádlottja

Infostart
2019. június 28. 15:07
M. Richárd ma a osztotta meg a videót, ahogy egy sportkocsival hajt ki a Lupa Strand parkolójából.

A férfi ráírta a videóra Instagramon, hogy a Lupa magánterület, ott vezethet, csak közúti forgalomban nem vehet részt. Magánterületen az is vezethet, akinek nincs jogosítványa. Közúti forgalomban sofőrrel jár - közölte M. Richárd, aki az Indexnek megerősítette, ott lesz a július 5-i tárgyaláson a Dózsa György úti, két ember halálával végződő közlekedési baleset miatt indult büntetőperben.

M. Richárd ellen tavaly december elején emeltek vádat a Dózsa György úti közlekedési baleset ügyében, amit összevontak a férfi egy korábbi, testi sértéses ügyével.

Az Index információi szerint július 5-én a tárgyalás már reggel elkezdődik, délelőtt orvosi, műszaki és informatikai szakértőket hallgatnak majd meg, és várhatóan a térfigyelő kamerák felvételei is előkerülnek, délutánra pedig tanukat rendelt be a bíróság.

Eredetileg áprilisi 15-én lett volna a tárgyalás, ám a férfit, aki 2018 vége óta volt letartóztatásban, szívproblémái miatt megműtötték, és ügyvédje ügyfele egészségi állapotára hivatkozva halasztást kért.