Jól szituált, családos férfi kapta el a futónőt

Infostart
2018. október 29. 07:34
Senki sem gondolta korábban, hogy képes bárkinek ártani a 37 éves, kisgyermekes férfi.

Csa­lá­dos férfi pró­bálta meg­erő­sza­kolni a ma­gyar fu­tó­nőt. A 37 éves, jól szi­tu­ált férfi­ről a kör­nyé­ken senki nem gon­dolta volna, hogy képes lenne bár­ki­nek ár­tani - értesült a Bors. Kertvárosi övezetben, élettársával, testvérével és másfél év körüli kislányával él egy kétszintes házban az a férfi, aki két héttel ezelőtt megpróbálta megerőszakolni Makai Viktória futónőt.

Zárkózottan élnek, főleg, mióta az élettársa odaköltözött. Sokáig nem is tudták, hogy az asszony terhes, a kisgyermeket látszólag szépen nevelik - mondta a bulvárlapnak a férfi egyik szomszédja.

Makai Viktória ultrafutónőt a szokásos esti edzése során, az otthonától néhány száz méterre kapta el a támadója. Ütni kezdte a férfi, majd mindkettejüket alulról le­meztelenítve megpróbálta megerőszakolni a nőt. Az volt a szerencséje, hogy az óriás termetű, szőke hajú, erősen ittas férfi nem volt közösülésre alkalmas állapotban.

Közben a kétgyermekes futónő férje a helyszínre ért és elkergette a támadót, akit néhány órán belül a saját otthonában fogtak el a rendőrök.