Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Így látták az őrült futamot a vegyes váltó hősei

Infostart
2022. február 5. 15:23
Liu Shaoang tud még ennél jobbat is, Jászapáti Petra "nem szerette az elején", Krueger John-Henry pedig hálás, Kónya Zsófia pedig biztos abban, hogy felrúgták. Értékelés a pálya széléről.

Így látták rövidpályás gyorskorcsolyázóink a pekingi olimpia vegyes váltó versenyében szerzett bronzérem eseményeit:

Kónya Zsófia (M4): nagyon izgultam, az első futamban nem is voltam jól, de aztán belejöttem. Tisztában voltam vele, hogy egyik tag nélkül sem fog ez sikerülni. Nagyon örülök, sikerül tisztába tenni a dolgokat. Az esésért bocsánatot kértem mindenkitől, de tisztán éreztem, hogy megrúgtak hátulról. Még előrébb is tudtam volna végezni, ha nincs az az esés.

Jászapáti Petra (M4): nem szerettem az elején... de azzal, hogy egyre többet csináltuk a lökést a fiúkkal az edzéseken, összeállt az egész mára.

Liu Shaoang (M4): ez a történet a karmáról szólt. Nem éreztem magam ma még jól, sajnálom, hogy nem tudtam többet beletenni, de nagyon büszke vagyok az egész csapatra.

Liu Shaolin Sándor (M4): amikor Zsófi az elején kicsúszott, mindenki azt kérdezte, hogy kizárják-e a kanadaiakat. Nagyon örültünk, hogy betették ezt a számot az olimpia programjába, sokat gyakoroltunk, nem mi voltunk a legesélyesebbek, nagyon örülünk a bronzéremnek.

Krueger John-Henry (M4): az én utam sok bukással, felemelkedéssel volt kikövezve, de a csapat nagyon magabiztos volt, büszke vagyok, hogy itt lehetek köztük.