Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagy bejelentés Szoboszlai Dominik sorsával kapcsolatban

Infostart / InfoRádió - Dzsubák Tamás
2019. június 3. 16:06
Esterházy Mátyás, a magyar futball legnagyobb ígéretének számító labdarúgó menedzsere az InfoRádióban beszélt a 18 éves sportoló döntéséről.

A következő labdarúgóidényben is az osztrák Red Bull Salzburg játékosa marad Szoboszlai Dominik - közölte az InfoRádióban Esterházy Mátyás menedzser, aki először is arra a lapértesülésre reagált, miszerint a Genoa és a Juventus "közösen" vinné a focistát Ausztriából.

"Az újságokban megjelenő pletykákat nem szeretném kommentálni,

nyilvánvaló, hogy Európa topklubjai érdeklődnek Dominik iránt, de mi amellett döntöttük, hogy lépcsőről lépcsőre építjük a karrierjét,

és még egy évet minimum marad és erősödik az osztrák bajnokságban" - fogalmazott kategorikusan Esterházy Mátyás.

Az élet úgy hozta, hogy friss osztrák bajnokként, kupagyőztesként az RB Salzburg a Bajnokok Ligája főtáblájának sorsolását várhatja idén, így nagy feladatok várnak a labdarúgóra.

A menedzser szerint minden adott ahhoz, hogy Szoboszlai ebben az idényben kiemelkedőt mutasson mind Ausztriában, mind a nemzetközi porondon, "ez lesz az ő nagy feladata" azért, hogy később "komolyan lehessen arról beszélni, hogy hol folytatja".

Ha lesz minimum hat BL-meccs, valamint 40-50 első osztályű mérkőzés a lábában, akkor Esterházy Mátyás szerint meg lehet nézni, hogy "hol tartunk" - arról nem is beszélve, hogy Szoboszlai Dominik már Marco Rossi válogatottjában is rendszeresen szerephez juthat.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Szoboszlai marad a Salzburgban - Esterházy
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást