Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Többeknek jó nagy „bukó” Lagzi Lajcsi börtönbe vonulása

Infostart
2023. április 28. 15:49
Úgy hírlik, Lagzi Lajcsinak több zártkörű műsora is lett volna az elkövetkezendő időszakban, amiket a börtönbe vonulása miatt le kell mondani. Néhány szórakozóhely tulajdonosa megszólalt az ügyben, milliós kárról beszélnek.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, Galambos Lajos szerda reggel megkezdte jogerősen kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, így egy nagyon hosszú hercehurca után pont került a mulatós sztár áramlopási ügyének végére.

Igen ám, de a Bors információi szerint a muzsikusnak állítólag volt jó néhány függőben lévő koncertje, amikkel kapcsolatosan ugyan írásos szerződés nem született, többen azért hoppon maradtak Lagzi Lajcsi börtönbevonulása miatt.

A bulvárlapnak két szervezőt is sikerült megszólaltatnia. Egyikük azt nyilatkozta, nagyon csalódott, és nem erre számított, miután már elkezdte értékesíteni a jegyeket, de így azoknak az árát most vissza kell adnia. „Most fizethetem vissza, buli pedig nem lesz, vagyis nettó bukó ez az egész. Átverve érzem magam, de hát nem tudok mit tenni. Ez van. Milliós a kár” – fogalmazott.

Egy másik klubtulajdonos hasonlókról nyilatkozott: „Szóban egyeztünk meg, egy májusi bulira.

Nem beszéltünk arról, hogy mi lesz akkor, ha időközben be kell vonulnia, mert ő ezt nem említette, én pedig nem akartam udvariatlan lenni.

(…) Elbuktam a jegybevétel árát, mert a törzsvendégeim között már meghirdettem a koncertjét. (…) Jó nagy blama, de nincs mit tenni. Fizethetek vissza mindent” – fogalmazott.