Nyitókép: Balogh Zoltán

Új részletek Berki Krisztián haláláról

Infostart
2022. május 6. 17:11
Úgy tudni, kilencéves kislánya talált rá a valóságshow-szereplőre.

Mint arról az Infostart is beszámolt, péntek reggel, 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián médiaszereplő, a Ferencvárosi Torna Club volt vezérigazgatója, a 2019-es önkormányzati választás egyik független főpolgármester-jelöltje, celeb.

A Blikk úgy tudja, Berki Krisztián holttestére a lánya, Natasa Zselyke talált rá. A lap szerint a kilencéves lány kettesben volt a házban az apjával. Amikor reggel felébredt, már holtan talált rá a teraszon. Ezek után édesanyját, Hódi Pamelát hívta telefonon, hogy segítsen.

Az Origo információi szerint a szomszédok azt mondták, Berki Krisztián lakásából napok óta hangos kiabálás, veszekedés hangjai szűrődtek ki.

D. Tóth Norbert, a Budapesti Rendőrfőkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese Berki Krisztián IX. kerületi otthonánál újságíróknak azt mondta: helyszíni szemlét folytatnak, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Arról pontos információt még senki sem közölt, hogy mi okozta Berki Krisztián halálát.

A BRFK azt megerősítette, hogy a helyszínen kábítószer-gyanús anyagot találtak és emiatt büntetőeljárást is indítottak.