Nyitókép: Mihádák Zoltán

Meglepő fordulat L. L. Juniorék ügyében

Infostart
2019. szeptember 11. 17:56
Gyászoló szülők is segítik L. L. Juniort kisfia halála után.

Bár kedden egy televíziós interjúban kért bocsánatot gyermekei anyjától L. L. Junior, amiért őt tette felelőssé a hároméves kisfiuk, Dávid tragédiájáért, úgy tűnik, mégsem békültek ki. A zenész ugyanis Csilla pszichológiai vizsgálatát kezdeményezte.

"A mindenre kiterjedő pszichológiai vizsgálat igénye elhangzott, és előzetes infomációnk alapján úgy értesültem, a bírósági beadványban ez benne van indítványképp

– közölte a Borssal a nő ügyvédje, Horváth Gábor. Hozzátette: ők első körben nem adtak be ilyen indítványt, de ha arra kerül a sor, kérelmezik az énekes mentális állapotának felmérését.

A család és a barátok mellett az Árva Szülők Alapítványa is segít a gyászoló L. L. Juniornak. Az alapítvány vezetője és alapítója, Joó Gabriella 19 éves lányát vesztette el, s reméli, hogy átélt fájdalmával és tapasztalatával segíteni tud a zenésznek.

"Ezeknek a szülőknek nagy kapaszkodó, hogy látják, van más is, aki átélte azt, amit ők. Mások történeteivel tudatosul bennük, hogy nem ők a hibásak gyermekük haláláért. Rájönnek, hogy a gyerek elvesztése után rájuk nemcsak a halál vár, hanem lehetséges a felépülés, még ha csak lassan is. Mindenki csak túlélni akar egy ilyen helyzet után, ebben segítünk a tagoknak – mondta a Blikknek Joó Gabriella.

A lap megkérdezte Makai Gábor klinikai szakpszichológust is, aki szerint az önsegítő csoportok elősegítik a gyász feldolgozását. Itt ugyanis van lehetőség a saját élmények, tapasztalatok, érzések elmondására, sőt, a félelmeket és a kérdéseket is úgymond beteheti az ember a közösbe, amelyen mindenki osztozik.

Mint ismert, másfél hete szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd múlt kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette. A kisfiú temetését múlt pénteken tartották a Fiumei úti sírkertben.