Nyitókép: Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, Karácsony Gergely, az MSZP és Párbeszéd főpolgármester-jelöltje és Ujhelyi István, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje (b-j) az MSZP SSzövetségben Európával" című kampányrendezvényén az Europe Congress Centerben 2019. május 18-án.

Reagált az MSZP a Karácsony Gergely-féle hangfelvételre

InfoRádió
2019. szeptember 26. 17:34
Az MSZP EP-képviselője, Ujhelyi István szerint a Fidesz fél Karácsony Gergelytől, és ez a válasza arra, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt vitára hívta Tarlós Istvánt.

A Magyar Szocialista Párt számára egyértelművé vált, hogy Orbán Viktor és Tarlós István, valamint Rogán Antal és "manipulatív bandája" fél Karácsony Gergelytől - mondta el pártja véleményét az európai parlamenti képviselő Ujhelyi István.

"Ilyen eszközöket a pártállamokban használnak és használtak régen. Titkosszolgálati módszerrel, manipulatív, összevágott hangfelvételeket tesznek közzé"

- folytatta a politikus az InfoRádiónak nyilatkozva.

Szerinte az egész akció "válasz Karácsony Gergely vitára való kihívására", ahelyett, hogy "Tarlós István kiállt volna azzal, hogy Orbán Viktor engedélyezte számára a jelölti vitát".

"Karácsony Gergely több fórumon is rövidesen választ fog adni ezekre az összevágott hangfelvételekre, mindenesetre szeretném jelezni, hogy nem lesznek büszkék a fideszesek,

ha ilyen mélyre süllyednek, hogy titkosszolgálati, összevágott hangfelvételeket használnak. Félnek, hogy vereséget fognak szenvedni" - üzente Ujhelyi István.

Ismert, csütörtök reggel került fel a YouTube-ra egy hangfelvétel Karácsony Gergely hangjával arról, hogy a zuglói MSZP-sek szétlopják a kerületet, a szocialista Tóth Csaba pedig többször megfenyegette Karácsony Gergely családját, és ha visszatér Zuglóba, elássák.

Karácsony Gergely feljelentést tett, a témáról a Kormányinfón Gulyás Gergely kancelláriaminiszter azt mondta, a szocialisták egymásról készítenek hangfelvételeket, aminél csak Karácsony Gergely magyarázkodása szánalmasabb.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Ujhelyi István reagálása Karácsony Gergely hangfelvételére
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást