Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Szoboszlai Dominik "a télen távozik" Salzburgból

Infostart
2020. november 18. 05:28
Ezt nem más, mint a játékost egekig magasztaló edzője, Jesse Marsch állítja.

Realitásnak tartja a Red Bull Salzburg edzője, Jesse Marsch azt, hogy a magyar válogatott középpályását, Szoboszlai Dominikot számos kérőinek egyike a téli átigazolási időszakban el fogja vinni az osztrák városból.

"Ő egy elképesztő tehetség. Amikor ilyen fiatal tehetségeket edzek, fontosnak tartom, hogy őszinte szeretettel kezeljem őket, és büszke legyek a sikereikre" - fogalmazott már-már búcsúzkodva a játékostól egy pdcastadásban, amit a Csakfoci szúrt ki.

Őszintén azt kívánja a játékosnak, hogy "mutassa meg az egész világnak, hogy mennyire jó játékos ő".

Elárulta még azt is, hogy Szoboszlai alig várta, hogy jöjjenek a válogatott meccsei. "Ő Magyarország nagy reménysége, hatalmas jövője van. Mentálisan nagyon erős, emellett rendkívül tehetséges. Hasonlóan érzéseim vannak vele kapcsolatban, mint anno Erling Haalanddal kapcsolatban voltak" - utalt arra, hogy Szoboszlai korábbi norvég klubtársa ma már a Borussia Dortmund gólvágója.

Szoboszlai Dominik aktuális piaci értékét a Transfermarkt 30 millió euróra taksálja, legújabban a Juventus, a Napoli, az Inter és a Milan folytatódó érdeklődéséről hallani esetében, de a spanyol sajtó már a Real Madriddal is összeboronálta.