Nyitókép: Janos Kummer/Getty Images

Magyarország kontra Soros címmel forgatott filmet Tucker Carlson

Infostart
2022. január 20. 17:08
Az előzetesben Orbán Balázs beszél a magyar határkerítésről.

A Tucker Carlson Originals-sorozat első évadának utolsó részeként a Fox Magyarországról forgatott filmet. A műsor címe Magyarország Soros ellen: harc a civilizációért.

A film jövő héten lesz látható, de már bemutatták az előzetesét. Ebben Orbán Balázs, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, parlamenti és stratégiai államtitkára, a kormányfő politikai igazgatója arról beszél: január óta 50 ezer ember próbált bejutni az Európai Unió területére, de megállította őket a magyar határon felállított kerítés – írja a hirado.hu.

Tucker Carlson legutóbbi műsorában azt mondta: Magyarországtól sokat lehet tanulni, azt, hogyan lehet úgy vezetni egy országot, hogy az az ott élők előnyére váljon, és ne azt jelentse, hogy gyűlölnöd kellene más országokat.

Az amerikai tévés Szijjártó Péterrel készített interjút - ezt megelőzően mutatták be a film előzetesét. A külgazdasági és külügyminiszter szerint Magyarországgal kapcsolatban általában hazugságokkal és álhírekkel kell szembesülni, amelyeket a nemzetközi liberális mainstream hoz létre, ezért megköszönte a műsorvezetőnek, hogy a valóságot mutatja be Magyarországról. Az interjúban elhangzottakról itt írtunk bővebben.