Nyitókép: Fedorovekb/Getty Images

A héten fény derülhet arra, mi okozta Berki Krisztián halálát

Infostart
2022. május 9. 10:41
Három napja halt meg Berki Krisztián. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a halálesetét. Az egykori labdarúgó édesanyja most elmondta: hamarosan kiderül, mi okozhatta fia halálát.

Ahogyan arról az Infostart is beszámolt pénteken, 41 éves korában meghalt Berki Krisztián médiaszereplő, a Ferencvárosi Torna Club volt vezérigazgatója, a 2019-es önkormányzati választás egyik független főpolgármester-jelöltje, celeb. A rendőrség az üggyel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy az idegenkezűséget kizárták, és közigazgatási eljárás keretében vizsgálják Berki Krisztián halálát.

A Blikk úgy értesült, hogy Berki Krisztián holttestére a lánya, Natasa Zselyke talált rá. A lap szerint a kilencéves lány kettesben volt a házban az apjával. Amikor reggel felébredt, már holtan talált rá a teraszon. Ezek után édesanyját, Hódi Pamelát hívta telefonon, hogy segítsen.

Miközben a hazai celeb- és sztárvilág megható sorokkal búcsúzott Berki Krisztiántól, addig a család tagjai el sem akarták hinni, hogy az egykori focista meghalt. Édesanyját, Júliát teljesen lesújtotta a hír. „Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam. Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom, nem volt beteg, nem volt semmi baja” – idézi föl az Index az édesanya korábbi szavait.

Az asszony most ismét megszólalt a fia halála kapcsán: „Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök.

Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve.

Nem tudtam, hogy a fiam drogozott” – nyilatkozta a Blikknek.