Nyitókép: Hegedüs Róbert

A szív tégláit kéri a leégett visegrádi szálloda

Infostart
2024. március 22. 13:37
A hotel azt szeretné, hogy vendégei az előlegként befizetett pénzt ne kérjék vissza, ezzel támogassák az újjáépítést.

"Szív téglája akció – adj esélyt az újrakezdéshez" – ezzel a felhívással fordul vendégeihez a Silvanus.

A hotel negyedik szintje március 9-én gyulladt ki, és égett terjedelmében égett, a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A hotel kétszáz vendége időben elhagyta az épületet és szerencsére senki sem sérült meg. Az újraindulás időpontja azonban még kérdés.

A hotel vezetősége most közösségi oldalukon kért segítséget. Azt írják, nem valódi téglát kérnek az „építkezéshez”, hanem a szív tégláit, amelyekből a reményeik szerint hamarosan újraindulhat a Silvanus története - vette észre a kemma.hu.

A tűzesetben megrongálódott visegrádi hotel vezetősége azt kéri, hogy a korábban előlegként befizetett pénzt ne kérjék vissza a vendégek, ez ugyanis rendkívül fontos segítség lenne nekik az újjáépítésben. Közben kiemelik azt is, hogy egy munkavállalójukat sem bocsátják el, és reményeik szerint a nyár végére már megújulva fogadhatják a régi és az új vendégeiket. Mindemellett garantálják, hogy a foglalóként befizetett és szív tégláinak felajánlott összegeket az újranyitást követő foglaláskor jóváírják. További lehetőséget is biztosítanak azoknak, akik önzetlenül szeretnék segíteni az újjáépítést.