Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Új kategória a Molnál: ki vajon az év online tanára?

Infostart / InfoRádió - Rozgonyi Ádám
2020. október 27. 10:26
A Mol 200-200 ezer forinttal jutalmazza a legjobb online pedagógusokat.

Különdíjat hozott létre a Mol Alapítvány a digitális oktatásban kimagasló munkát végző pedagógusok elismerésére. A "Kedvenc Online Tanárom" díj jelöltjeire december 31-ig lehet szavazni a szervezet honlapján - tájékoztatta az InfoRádiót az alapítvány ügyvezetője, Gáborné Haáz Andrea.

"A tavaszi karantén mindenki számára kellemetlen meglepetést és váratlan helyzetet hozott. Talán a legnehezebb helyzetbe a pedagógusok kerültek, nekik kellett átállni szinte egy hétvége alatt digitális oktatásra, nem ritkán eszköz, módszertan és szakmai tapasztalat híján. Az elvégzett munkát a tavaszi digitális oktatási időszak alatt szeretnénk elismerni azzal, hogy várjuk a jelöléseket a pedagógusokra" - ecsetelte Gáborné Haáz Andrea, hozzátéve, 18 év alattiakat felkészítő edzőket is lehet ajánlani.

A jelöléseket - rövid jellemzéssel, indoklással - tanítványok, tanárkollégák vagy szülők nyújthatják be.

A jelöléseket online fogadják a Molalapitvany.hu oldalon. Jelölni december 31-ig lehet, februárban döntenek a győztesről.

A díj nettó 200 ezer forint, tíz pedagógus kapja, de "ez egy erkölcsi elismerés is lehet" - tette hozzá az alapítvány ügyvezetője.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Mol-különdíj pedagógusoknak - Gáborné Haáz Andrea
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást