Nyitókép: Pixabay

Elindult Magyarországon is a fizetős ChatGPT Plus

Infostart
2023. február 20. 20:29
A magyarországi felhasználók előtt is megnyitotta a ChatGPT-előfizetés lehetőségét az OpenAI. A mesterséges intelligencia azonnalisága néhány ezer forintba kerül.

Az OpenAI által fejlesztett mesterséges intelligencia (MI) iránt ugyanis akkora az érdeklődés, hogy hiába regisztrált valaki korábban a rendszerbe, belépve általában csak a leterhelt szerverekről szóló üzenettel találhatja magát szemben. Az OpenAI február első napjaiban vezette be a ChatGPT Plust, az előfizetési lehetőséget azoknak, akik mindig szeretnének hozzáférni a rendszerhez. Ez mostantól Magyarországon is elérhető – írja a hvg.hu.

Akinek még nincsen ingyenes fiókja, annak előbb regisztrálnia kell, majd a belépés után pedig a bal oldalon megjelenő menü Upgrade to Plus pontjában érhető el a ChatGPT-előfizetés lehetősége.

A 20 dolláros, azaz havi mintegy 7000 forintos díjért cserébe az előfizetők a leterhelt időszakokban is hozzáférhetnek a ChatGPT-hez, a csúcsidőben és azon kívül is másoknál gyorsabban kapnak válaszokat kérdéseikre és utasításaikra, valamint elsőként kapják majd meg az új funkciókat.