Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Újabb fordulat Cristiano Ronaldo botrányában

Infostart
2022. november 18. 17:13
Szájzár van a Katarban tartózkodó sztárfocista ügyében a Manchester Unitednél.

A futballsztár Piers Morgannek adott 90 perces interjújában azzal gyanúsította csapatát, hogy megpróbálják elérni távozását, illetve arról is beszélt, hogy nem tiszteli edzőjét, Erik ten Hagot, mivel az sem tiszteli őt.

A beszélgetésben kifejtette, hogy szerinte edzője provokálja őt, a Manchester Unitedet 2005 óta tulajdonló Glazer családot pedig azzal vádolta, hogy nem a klub legjobb érdekeit tartják szem előtt – írja a Sky News.

Értesülések szerint a klub perbe fogja Ronaldót szerződésszegés vádjával, és felszólították arra is, ne térjen vissza a csapat edzőközpontjába. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint Cristiano Ronaldo soha többé nem húzza fel a Manchester United mezét.

Az interjúban ezen túl azt is elmondta, hogy véleménye szerint két, a klub ranglétrájának magas fokán álló személy sem hitte el neki, hogy lánya, Bella beteg, amikor a csecsemő ikertestvérének halála után két hónappal bronchitises volt.

"Beszéltem az igazgatóval és a Manchester United elnökével, de valamiért nem hitték el, hogy valami baj van, ami miatt rosszul éreztem magam. A családom egészségével kapcsolatosan soha nem állítanék valótlant,

nagyon fáj nekem, hogy kételkedtek a szavaimban"

– mondta Ronaldo.

A sokak által a világ legjobbjának tartott játékos szerint nem történt semmi fejlődés a klubban azóta, hogy Alex Ferguson otthagyta. Cristiano Ronaldo tavaly nyáron tért vissza a csapatba, ahol kevés játékidőhöz jutott, és volt, hogy a meccs lefújása előtt elhagyta a pályát, amikor nem cserélték be. A Tottenham elleni mérkőzés alkalmával nem volt hajlandó a cserejátékosok közé beülni.

Fagyosan fogadták a portugálok öltözőjében is

Az interjú óta készült egy videó a portugál válogatott öltözőjében, mely alapján úgy tűnik, fagyos fogadtatásban részesült Ronaldo, amikor a világbajnokság előtt találkozott csapattársaival. Bruno Fernandes, aki a Manchester Unitedben is csapattársa, nem indult el felé, hogy üdvözölje. Amikor Ronaldo kezet nyújtott neki, azt gyorsan megrázta rövid szemkontaktus mellett, majd pár szó után mosoly nélkül lépett tovább.