Nyitókép: Harry Langer/DeFodi Images/Getty Images

Így látták a magyar játékosok a németek elleni mérkőzést

Infostart
2021. június 23. 23:27
Elkeseredetten, de büszkén nyilatkoztak a magyar játékosok a mérkőzés után.

Sallai Roland: Nagyon büszkék vagyunk, de csalódottak is, hogy véget ért számunkra a torna. De megmutattuk, hogy minden nagyobb válogatottnak számolnia kell velünk! Erőn felül teljesítettünk. Nagyon örülök, hogy sikerült gólpasszt adnom, de a csapatot kell dicsérni! Nagyon jó úton vagyunk. Az elit válogatottakat is meg tudjuk szorongatni. Nagy lépéseket tettünk előre az Eb három mérkőzésén!

Schäfer András: Megbeszéltünk a félidőben, hogy az életünkért fogunk küzdeni. Hősiesen védekeztünk és ha ennyire akar egy csapat, de sajnos most nem volt velünk a szerencse. Fiola Attila azt mondta, amit elvesz az élet, azt visszaadja, remélem, ezt visszaadja a vb-selejtezőkön. Mégis az egész ország mögöttünk van. Többet érdemelt volna a csapat, nagyon sokat küzdöttünk ezen a három mérkőzésen, nagyon rossz érzés így kiesni. De nagyon büszke vagyok a válogatottra.

Gulácsi Péter: Nagyon közel voltunk valami igazán különlegeshez és ha a végén ennyin múlik, az nagy csalódás. 2-1 után mindent egy napra tettek fel a németek, nagy nyomás alatt voltunk. A csapatunkban óriási erő van, ezt már megmutattuk.

Marco Rossi szövetségi kapitány: Hihetetlen, hogy Münchenben szomorúak vagyunk a 2-2-es döntetlen miatt. Csalódottak vagyunk, hiszen a fiúk három mérkőzést oroszlánként harcoltak végig és büszkévé tették a magyarokat. Nem féltek azoktól a nagy nevektől, akikkel szembe kerültek. Közel jártunk, ezért csalódott vagyok, de nagyon boldog vagyok a fiúk teljesítménye miatt. Teljesen elégedett vagyok, szeretnék ugyan támadóbb focit játszani, de realistának kell lenni, ilyen ellenfelekkel szemben azt kellett tennünk, amit engedtek az erősségeink.