Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Rekordösszeget fizet Caicedóért a Liverpool, Kane csapatváltása inog

Infostart / MTI
2023. augusztus 11. 10:52
Kora reggel még arról szóltak a hírek, hogy a Tottenham és a Bayern München mindenben megegyezett Harry Kane klubváltása kapcsán, egyúttal az engedélyt is megadják neki, hogy Münchenbe utazzon, viszont ez délelőttre változott.

A német Sky számolt be róla elsőként, hogy az angol élvonalbeli klub az utolsó pillanatokban visszavonta az engedélyt, még annak ellenére is, hogy Harry Kane (képünkön) már a londoni reptéren tartózkodott, felszállásra készen. A hírek szerint a Tottenham újra tárgyalni akar a Bayernnel még azok után is, hogy már megállapodtak a felek egy 100 millió eurónál is magasabb átigazolási összegben – írja az Index.

Jelenleg az a helyzet, hogy Kane visszafordult a reptérről, és hazatért családjához, miközben várja, hogy csapata megadja az engedélyt az utazásra. Egészen elképesztő, mekkora mizéria övezi az angol válogatott támadó potenciális klubváltását – jegyzi meg a magyar híroldal.

A Sky hozzáteszi, amennyiben a londoniak mégis engedélyezik Kane utazását, úgy a támadó a mai nap folyamán Münchenbe utazik, átesik az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja négyéves szerződését.

A szigetországi sajtó szerint mindeközben hamarosan megdől a brit átigazolási rekord, ugyanis a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool megállapodott a Brightonnal, hogy 110 millió fontot (49 milliárd forint) fizet az ecuadori Moisés Caicedóért. A jelenlegi rekordot az argentin világbajnok Enzo Fernández tartja, akire januárban, a katari vb-t követően 106,7 millió fontot áldozott a Chelsea.

Frissítés: Jürgen Klopp megerősítette a megállapodást Caicedo átigazolásáról. "Igen, megállapodtak a klubok, de mi a játékost akarjuk, nem csak a megállapodást" - nyilatkozott a német szakember a vasárnapi, Chelsea elleni bajnoki idénynyitó előtt tartott sajtótájékoztatón.