Nyitókép: NIKLAS HALLEN

Juve-edző: ez nem az az időszak, amikor jó játékot lehet várni

Infostart / MTI
2020. június 23. 14:22
Mindössze 15 nap lesz a szezonzáró és az új idény eleje között, ez mindenre elég, csak a pihenésre és a felkészülésre nem - véli Maurizio Sarri.

A Juventus labdarúgócsapatát irányító Maurizio Sarri szerint a szurkolóknak nem szabad olyan színvonalú játékot várniuk a mostani időszakban, mint amit megszoktak.

A szakvezető ezt az után mondta, hogy együttese hétfő este 2-0-ra legyőzte a Bolognát a koronavírus-járványt követő első bajnoki mérkőzésén.

"Teljesen egyedi a mostani helyzet, nincs viszonyítási alapunk, így

nagyon könnyű hibázni a fizikai felkészítésben"

- jelentette ki Sarri, akinek egy mérkőzéssel többet játszott együttese jelenleg négy ponttal vezet a Lazio előtt.

Hozzátette, a csapatok jelenleg nincsenek ideális erőnléti állapotban, ráadásul nyár van, emiatt a megszokottnál melegebb időben kell pályára lépniük, ami szintén nem könnyíti meg a helyzetet.

"Nem várok magas színvonalú játékot, mert ilyen körülmények között a sebesség nem lesz ugyanaz. Sok meglepetésre számítok" - fogalmazott Sarri.

A vezetőedző szerint a mostani időszak

a következő idényre is kihatással lesz, annak ugyanis szinte pihenő nélkül fognak nekivágni.

"Tizenöt nap elteltével ismét pályán leszünk, így a felkészülés biztosan nem a hagyományos lesz" - mondta a szakember, hozzátéve: csapata erőt merít azokból a kritikákból, amelyeket az Olasz Kupa döntőjének elvesztése után kapott.